Interparking Zaventem

In het centrum van de luchthaven Zaventem ligt het parkeerterrein van Interparking. Interparking biedt 613 parkeervoorzieningen in heel Europa. Het bedrijf blijft zich verder ontwikkelen, waardoor de parkeervoorzieningen steeds beter worden. Interparking Zaventem is een grote parkeervoorziening en goed bereikbaar. Het gehele terrein van Interparking Zaventem wordt beveiligd met camera’s.

Tarieven

Interparking Zaventem biedt verschillende parkeerdiensten aan. Hieronder ziet u een tabel met de aangeboden parkeerdiensten, de tarieven en de afstand tot de terminals van de luchthaven.
prijzen overzicht
Express Fast Zone P1: Front Parking P2: Economy Parking P3: Holiday Parking Lock Parking VIP Premium Parking
Laatste controle: 10/02/2013
Tarief Half uur: €2,50 – Uur: €5,00 Uur: €7,00 – Uren: €4,00 – Dag: €25,00 Uur: €4,00 – Dag: €22,00 Uur: €3,50 – Dag: €16,00 Dag: €18,00 Dag: €25,00 Dag: €28,00
Afstand tot terminals Twee minuten Een minuut Drie minuten Vier minuten Zes minuten Vier minuten Parking is in de terminal

Bij P3: Holiday Parking betaalt u vanaf de derde dag nog maar 10 euro per dag. Het totaalbedrag kan maximaal oplopen tot 99 euro en u kunt er dan tot 28 dagen parkeren. Bij Lock Parking kan het totaalbedrag oplopen tot 149 euro en hier kunt u tevens maximaal 28 dagen parkeren. Voor VIP Premium Parking geldt hetzelfde aantal dagen en het maximale bedrag is 169 euro.

Mensen die niet langer dan een half uur of uur blijven staan, kunnen het beste kiezen voor Express. Dit is dus de beste optie als u iemand komt brengen of halen. Als u de auto één tot vijf dagen wilt parkeren, is het verstandig om voor Fast Zone of P1: Front Parking te kiezen. Voor P2: Economy Parking kunt u het beste kiezen als u uw auto één tot zeven dagen wilt parkeren. P3: Holiday Parking en Lock Parking zijn aan te bevelen als u uw auto een weekend of langer dan zes dagen wilt parkeren. U kunt voor VIP Premium Parking kiezen als u de auto langer dan een dag wilt parkeren.

Services

Er zijn verschillende parkeerdiensten bij Interparking Zaventem. Voor iedereen is er wel een geschikte parkeerdienst te vinden. De parkeerterreinen worden met camera’s bewaakt. U wordt naar een parkeerplaats geleid door het geleidingssysteem, zodat u niet naar een lege parkeerplaats hoeft te zoeken. Interparking Zaventem heeft in totaal 9000 parkeerplaatsen. De terminals zijn op loopafstand en vanaf ieder parkeerterrein binnen enkele minuten te bereiken. Bij Lock Parking en Vip Premium Parking is uw auto automatisch verzekerd tegen diefstal en brand. Als u kiest voor VIP Premium Parking kunt u profiteren van de carwash service en u kunt bij aankomst meteen inchecken voor uw vlucht. Daarnaast wordt uw auto bij aankomst gescand op schade. Interparking zorgt ervoor dat u uw auto in dezelfde staat terugkrijgt en anders wordt de schade vergoed.

Voordelen Interparking Zaventem

  • 9000 parkeerplaatsen
  • Verschillende parkeerdiensten
  • Enkele minuten lopen naar terminals
  • Geleidingssysteem