Air Parking Zaventem

Het parkeerterrein van Air Parking ligt slechts op 800 meter afstand van de terminal. Het bedrijf biedt deze parkeervoorziening al dertig jaar aan. Het is slechts een kleine parking, maar het gehele terrein wordt bewaakt. De auto kunt u bij aankomst afgeven en dan zal hij voor u worden geparkeerd. Air Parking Zaventem biedt een pendeldienst van en naar de luchthaven aan, waar u gratis gebruik van kunt maken. Zo bent u binnen vijf minuten bij de terminals. Bij terugkomst kunt u een speciaal telefoonnummer bellen en u wordt dan weer opgehaald en naar uw auto gebracht. Zolang u gebruikmaakt van de dienst is uw auto gratis verzekerd.

Tarieven

Air Parking Zaventem hanteert verschillende tarieven die afhankelijk zijn van het aantal dagen dat u parkeert. Hieronder ziet u een tabel met het aantal dagen en de tarieven die worden gehanteerd.
prijzen overzicht
Tarief 0 Tarief 1 Tarief 2 Tarief 3
Laatste controle: 10/02/2013
Aantal dagen 22 dagen of meer 13 tot 21 dagen 6 tot 12 dagen 2 tot 5 dagen
Kosten per dag €9,80 €10,37 €10,80 €11,60

De kosten voor één dag parkeren zijn €13,00.

Services

Bij Air Parking Zaventem wordt u met een pendeldienst binnen vijf minuten naar de terminal gebracht. Bij terugkomst belt u een bepaald telefoonnummer. Dan wordt u op het tijdstip van aankomst door de pendeldienst opgewacht bij uw terminal. Hiermee wordt u weer naar de parking gebracht. U kunt gratis gebruikmaken van de pendeldienst. Het gehele parkeerterrein wordt bewaakt en u bent gratis verzekerd. Air Parking Zaventem biedt in de winter nog een extra service aan. Vlak voor terugkomst kan een medewerker uw autoverwarming aanzetten als u dit wilt. Dan is uw auto alvast lekker verwarmd als u terug bent.

Voordelen Air Parking Zaventem

  • Binnen vijf minuten bij de terminal met de gratis pendeldienst
  • Auto is gratis verzekerd
  • Autoverwarming kan voor terugkomst worden aangezet